Maak gebruik van een vluchtradar

Vlucht radar

Waar kan een vluchtradar worden gebruikt?

Bijna alle vluchtradardiensten bieden hun gebruikers een gratis versie aan. Om deze te gebruiken, gaat u gewoon naar de website van een provider. Als alternatief heeft u ook toegang tot de gratis vluchtradar via de apps van de aanbieders. U betaalt noch bij het bezoeken van de website, noch bij het openen van de app. Kosten ontstaan ​​alleen als onderdeel van uw mobiele telefoon of internet abonnement.

De reikwijdte van de functies is echter beperkt in de free flight radar. Zo hebben gebruikers die niet betalen voor de diensten weinig toegang tot historische data. Betalende gebruikers krijgen daarentegen toegang tot vluchtgegevens van het hele afgelopen jaar. Het actuele vliegverkeer is echter ook beschikbaar in de gratis versies. Als u vluchten live en gratis wilt volgen, vindt u bij verschillende aanbieders wat u zoekt.

Zoeken naar gratis volledige versies levert echter geen resultaat op. Als u alle functies van een vluchtradar wilt gebruiken, moet u een van de verschillende betalingsmodellen kiezen.

Wat zijn de voor- en nadelen

Het voordeel van de gratis versie ligt voor de hand. De gebruiker heeft naast bestaande internet- of gsm-bedragen geen verdere kosten. Tegelijkertijd zou de gratis beschikbare informatie van een vluchtradar voor de meeste gebruikers voldoende moeten zijn. Incidentele gebruikers zijn goed bediend met een gratis vluchtradar. Nadelen van gratis vluchtradaraanbiedingen worden pas duidelijk bij het bekijken van betalingsmodellen. Als je historische data wilt opvragen, meer details wilt over individuele vluchten of je snel ergert aan advertenties, denk dan eens aan een van de betaalmodellen. De kosten van de verschillende providers variëren van ongeveer $ 10 per jaar tot $ 500 per jaar.

Er is een interessant verschil als het gaat om gratis vluchtradaraanbiedingen. Sommige services bieden hun service in veel verschillende talen aan. Met Radarbox en FlightAware kunt u ook de gratis versie van de vluchtradar aanpassen aan uw taal. Vluchtinformatie is beschikbaar in onder andere het Frans, Spaans, Italiaans en Japans. Deze functie is vooral voordelig voor gebruikers die het Engels slecht beheersen.

Wij kunnen overigens deze vliegtuig tracker aan bevelen. Daar kun je geheel gratis vliegtuigen volgen.

Maak gebruik van een vluchtradar
Schuiven naar boven